Bästa helgen!! <3

Åh en så rolig helg de har varit!! 
Började i fredags när vi hade stall dag och massa förberedelser, grejer som skulle tvättas och smörats, hämtning av transport, rakning av hästar, mocka boxar, duscha hästar eftersom de va dags för jarnhestur KM :)
Har vart så himla Tävlingstaggad så kändes hur kul som helst att äntligen va på g! :D
Lyckades även nästan riva av mig en nagel under ett hästslagsmål vi hade i stallet, fortfarande förundrad över att den inte gick av, dock veks den åt fel håll och blodet sprutade, typ iaf haha :p

Sen när alla hästar va klara åkte vi och köpte pizza och kebabtallrik, sen drog vi alla tävlingsbrudar hem till Johanna och käkade, skrattade och kollade idol innan de blev hem gång och sängen med klockan ställd på halv 7 (y) :)

På lördagen va man uppe med tuppen och åkte mot stallet vid 8 för att packa in hästen och dra iväg mot Norberg!
En hel otroligt underbar uttagningsdag, strålande sol och t-shirt väder! :D
Pärlan min gick jätte bra i fyrgången, och som en klocka i tölten vilket oxå tog oss till b-final! Snacka om glad man va! :D

Men de va bara hem ich slänga om kläderna och sen ut och käka, satt nästan och sov på restaurangen, helt sjukt vad trött man blir efter tävlingsdagar :)

På söndagen va de bara att gå upp med tuppen och i väg igen för att rida finaler... Dock kände jag på natten hur illa min förkylning tog sig och va rädd att jag inte skulle orka, men i med några alvedon så va man fit for fight haha ;)
Min lilla prins gick hur bra som helst vilken ledde till en vinst i b final som tog oss till en alldeles för regning a-final som slutade med en blå gul rosett och en fyra i totalen!! Helt överlycklig, blöt och trött kom vi hem och ner i säng redan vid halv 10 och sov till 11 nästa dag haha. 
De är rätt påfrestande med tävlingshelger men är så stolt över min lilla skrutt!! :))
Inte nig med de kom en saknad Emma och peppade på final dagen, så himla kul och träffa henne. Saknat henne verkligen!! :')