Underbara midsommar!

Har fortfarande inte fått upp nå bilder från varken bröllop elr student men lovar att de kommer. Har vart sakernpå gång hela tiden så har inte riktigt haft tid att sätta mig ner med datan :)

Iaf så har de varit midsommar och det har typ varit hur härligt som helst även om den har varit ganska lugn. Vi hade planerat att åka till Åland men de blev inte riktigt som planerat. Så på midsommar afton så va jag först med min kära far, vi gjorde lite ärenden och sen va hemma. Sen åt vi mat med farmor och sen på kvällen träffade jag Hanna :) så först skjutsade vi hennes bror och flickvän och sen åkte vi ut i fredat stuga och åt god mat, tog de lugnt och satt och pratade på bryggan :)
Sen hämtade vi Elin och vi åkte och plockade 7 sorters blommor och sen satt vi och pratade innan vi avslutade kvällen :)) hur mysigt som helst!

Igår va de fullt upp. Åkte till stallet vid 11 och red 3 hästar. Alla va jätte duktiga! :) 
Kom hem vid 4 så då åt jag en smörgås innan jag gick ner i duschen och gjorde mig i ordning. Sen kom Mimmie så vi åkte och handlade och gjorde lite tacos, sen kom Johanna oxå så vi satt och pratade och åt haha :) Kurre kom typ vid 11 så då tog vi ett par omgångar med kubb, fast va lite kallt :)
Vid 12 kom resten av gänget, Elin, Niklas, Anton och Tove. Så vi drack och pratade, lyssnade på musik och spelade med andra ord tills solen gick upp :) riktigt roligt va de!! :))

Så nu har jag duschat och väntar på att diskmaskinen ska bli klar och sen står städning på schemat och kanske stallet om regnet upphör :)